Vlug en Zeker in Amsterdam

sv Excelsior A1 in Zetten

sv Excelsior A1 in Zetten
Leigraafseweg 7
6671 MC Zetten
Bel ons op: 268446223
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

Het belang van de locatie

Bedenk hoe ver je bereid bent te reizen voor jouw nieuwe team en voetbalclub. Twee uur durende ritten kunnen behoorlijk oplopen, vooral als jouw team drie tot vijf keer per week oefent. Dat gezegd hebbende, zijn er serieuze spelers die voor elke training wel een paar uur reizen om met het best mogelijke team te spelen. Je kunt de afstand zien als een probleem, maar misschien is het het waard. Neem deze factor wel serieus want misschien is het beter om voor een minder goed team te spelen dat een uur dichter bij huis is. Zo ben je in ieder geval minder vermoeid door de reis. sv Excelsior A1 in Zetten is in ieder geval ideaal voor mensen die in die regio wonen dus word lid als je nog een club zoekt.

De juiste teamgenoten

Je zult veel tijd doorbrengen met je voetbalteam en dat is dus zeker een belangrijke factor in je beslissing om een voetbalclub in Zetten te kiezen. Idealiter wil je een hecht team hebben dat positief is en serieus wil spelen. Voetballen met teamgenoten waarvan je denkt dat ze goede vrienden kunnen worden verbetert het plezier en de chemie van je team. Goede teamgenoten kunnen je zelfvertrouwen vergroten en je leren hoe je beter kunt spelen. Slechte teamgenoten hebben een averechts effect. Ze kunnen negatief en arrogant zijn of zijn misschien te traag. In het ergste geval geven ze meer om zichzelf dan om het team. Een team vol slechte teamgenoten heeft dus een slechte chemie.

Als gevolg hiervan verlies je wedstrijden tegen teams met minder ervaren spelers die een goede chemie hebben. Vermijd dus teams met een slechte sfeer. Een paar rotte appels is onvermijdelijk, maar door een hele mand vol zal voetballen eerder aanvoelen als een stressvolle baan die je haat dan als een leuke sport.

Het vaardigheidsniveau kiezen dat bij je past

Serieuze voetballers moeten in het best mogelijke team spelen, zelfs als ze veel op de reservebank moeten zitten. De beste teams hebben vaak de beste coaches en dat merk je ook bij  sv Excelsior A1 in Zetten. Spelen met superieure spelers zal je ook gegarandeerd beter maken. Als je serieus speelt op een hoog niveau, zal de uitdaging om voor een betere positie te vechten motiverend zijn. Je stagneert als je met een team speelt dat aanzienlijk onder je vaardigheidsniveau ligt. Als je minder serieus bent, speel dan in het beste voetbalteam waar je veel speeltijd krijgt in wedstrijden.

sv Excelsior A1 in Zetten

Tips om de voetbalclub in Zetten te vinden die bij je past

Als speler gaat het niet alleen maar om winnen. Je hebt een goede omgeving nodig met een goede coach en je moet vooral geniet van het spel. Bij sv Excelsior A1 in Zetten geloven wij daarin en hebben wij daarom wat onmisbare tips verzameld om te zorgen dat jij bij je ideale club terecht komt.

Je bent nu klaar voor de aftrap: kies de club die je een topspeler maakt

Met deze tips weet je nu waar je op moet letten als je een lokale voetbalclub zoekt waar je kunt groeien. Iedereen is natuurlijk wel anders. Sommige spelers vinden misschien een geweldig team met een topcoach en leuke teamgenoten die maar 20 minuten zijn verwijderd van waar je woont. Niet iedereen heeft echter zoveel geluk. Je moet waarschijnlijk een compromis sluiten. Als je in Zetten woont is de keuze echter snel gemaakt en is sv Excelsior A1 de club met de beste spelers en coaches.

Een goede voetbalclub vinden? bv. sv Excelsior A1 in Zetten

Het kiezen van het juiste voetbalclub is belangrijk. Bij sv Excelsior A1 in Zetten kijken we hier periodiek naar. Jouw keuze kan het verschil zijn tussen een goed en een slecht speelseizoen. Voor sommigen kan het kiezen van de juiste club net zo eenvoudig zijn als bij je huidige team blijven, maar voor anderen kan het voelen alsof elke club zichzelf te hemel in prijst. Voor spelers is het belangrijk om in een omgeving te komen waarin je wordt uitgedaagd. Als je wordt uitgedaagd en tot het uiterste wordt gedreven, word je een betere voetballer. Je wilt ook een club die in de spelers investeert en niet alleen het lidmaatschapsgeld int.

Een coach die tijd een aandacht voor je heeft

Het is verleidelijk om in het best mogelijke voetbalteam te spelen, maar je moet dat wel heroverwegen als de coach slecht is. Een slechte coach beperkt je ontwikkeling. In feite kan hij zelfvertrouwen en slechte gewoonten creëren waardoor je een slechtere speler wordt. Serieuze spelers moeten op zoek gaan naar een coach die serieus bezig is met het verbeteren van de vaardigheid van elke speler. Deze coaches hebben intensieve trainingen en gebruiken vaak speciale methoden om het beste uit hun spelers te halen. Wij bij sv Excelsior A1 in Zetten  geloven daar ook in en hebben doelgerichte coaches die altijd gaan voor de beste resultaten.

Speel een potje bij sv Excelsior A1 in Zetten

Het komt er op neer dat je goed nadenkt over wat belangrijk voor je is en doe dus zo veel mogelijk onderzoek naar de clubs in jouw omgeving. De extra inspanning van jouw kant kan een enorm verschil maken in hoeveel je van het voetballen gaat genieten en hoeveel je verbetert tijdens het seizoen. Wij zien natuurlijk graag dat je een topspeler wordt dus ontdek een club die alles doet voor zijn leden en hart heeft voor voetbal.

De perfecte balans tussen discipline en plezier

De ideale coach heeft strenge eigenschappen, maar weet ook hoe hij dingen leuk moet maken zonder de ontwikkeling van de speler op te offeren. Pas tegelijkertijd op voor negatieve of gemakzuchtige coaches. Deze coaches kunnen met hun humeur de sfeer beïnvloeden. Hun onzekerheid en negativiteit kan een gespannen omgeving creëren die al het plezier uit het spelen haalt en spelers stijf en zelfs nerveus maakt.

Als je een losse speler bent, geef je misschien de voorkeur aan een relaxte coach met minder intensieve oefeningen. Blijf ook niet vastzitten aan een coach die geobsedeerd is door het behalen van zoveel mogelijk overwinningen. Onderzoek de coach voordat je lid wordt van een team. Vraag spelers die onder hem hebben gespeeld naar hun mening, vraag het aan de directeur van de club of vraag het aan andere coaches. Bij sv Excelsior A1 in Zetten zijn onze coaches altijd direct aanspreekbaar dus kom eens langs voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie vind u op de website. Of kom gezellig kijken.

Neem contact op met sv Excelsior A1 via de telefoon op: 268446223. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind sv Excelsior A1 op: Leigraafseweg 7 6671 MC in Zetten.